Ontdek de nieuwe feature van KaraFun: de Quiz!

Bij KaraFun weten we dat karaoke veel meer is dan alleen zingen — het is mooie herinneringen creëren. Voortaan kan je met onze allernieuwste feature, De Quiz, een extra dimensie geven aan je karaoke party's via het testen van je muziekkennis tijdens het zingen.

Waarom zou je alleen zingen als je ook kunt quizzen?

Stel je eens voor: je zit midden in een karaoke party, de muziek schalt door de ruimte en dan kan je nu even rustig aan doen met een quiz waarmee je de groep aan de tand kunt voelen over jullie muziek. Met de KaraFun Quiz is het heel simpel tussen jullie karaokesessies grappige vragen te stellen, wat nog meer spanning en onderlinge strijd oplevert.

Bewijs dat je de allergrootste muziekkenner bent

De Quiz is de beste manier om uit te vinden wie nu echt de muziek op zijn duimpje kent! Het gaat van beroemde teksten herkennen tot titels van nummers raden en zo geven de quizzen een originele draai aan de gebruikelijke karaoke experience — perfect voor zowel hartstochtelijke muziekliefhebbers als voor incidentele deelnemers.

Voor elk wat wils

Of je nu fan bent van pop, rock of klassiekers, onze quizzen zijn zo gemaakt dat ze aansluiten bij jouw voorkeur. Met een gevarieerde keus aan thema's en vragen biedt elke quiz een aantal nieuwtjes, die de karaoke party's altijd verrassend en origineel maken.

Klaar om met de quizzen te starten?

Wil je quizzen toevoegen aan je karaoke party's? Update dan gewoon je KaraFun app om toegang te krijgen tot deze nieuwe feature! Klik hier voor meer informatie over hoe het werkt en om nieuwe speelwijzen te ontdekken.

Geef een vernieuwende draai aan je karaoke party's met de KaraFun Quiz en maak je volgende karaoke party onvergetelijk!

We hebben het neusje van de zalm met ons uitgebreide liedjescatalogus!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!