KaraFun Party Station

Hoe kom ik erachter of mijn Party Station werkt met mijn apparaten?

De perfecte harmonie met uw Party Station is binnen handbereik! Zorg er gewoon voor dat uw scherm een HDMI-poort heeft en dat uw luidspreker een mini-jack ingang heeft. Deze universele aansluitingen maken de Party Station compatibel met de meeste moderne audiovisuele apparatuur, zodat u zonder gedoe het feest kunt beginnen.

Als u het apparaat zonder luidspreker gebruikt, komt het geluid van de Party Station rechtstreeks uit uw TV. U zult echter waarschijnlijk een audiolatentie opmerken voor de microfoons vanwege de HDMI-verbinding. Het wordt daarom sterk aanbevolen om de Party Station te gebruiken met een luidspreker die is aangesloten via een hulpkabel.