KaraFun Party Station

Hoe moet je Party Station installeren?

1. Uitpakken
Pak de dockingstation uit en plaats deze in de buurt van je tv.

2. Aansluitingen
- HDMI: Verbind de dockingstation met je tv via de meegeleverde HDMI-kabel
- Audio Jack: Gebruik de 3,5mm audiokabel om de dockingstation met je luidsprekers te verbinden.

3. Aanzetten
Voorzie de dockingstation van stroom door hem aan te sluiten op een stroombron met de bijgeleverde DC-adapter.

4. Microfoon en Afstandsbediening
Laad de microfoons op in de dockingstation
Plaats AAA-batterijen (niet inbegrepen) in de afstandsbediening.

5. KaraFun Abonnement
Activeer met de cadeaubon die in de doos zit of koop een abonnement op KaraFun.