It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

KaraFun Party Station

Hoe maak je gebruik van de Party Station?

1. Aanzetten

Aanzetten

Gebruik de aan/uit-knop (1) op de afstandsbediening om het Docking Station aan te zetten

2. App Instellen
Volg de instructies op het scherm voor taal, WiFi en accountinlog.

3. Liedjes Selecteren
Blader en selecteer liedjes met behulp van het navigatiepad op de afstandsbediening. Of gebruik de QR-code van de afstandsbediening vanaf je apparaat.

4. Gebruik van de Microfoon

Gebruik van de Microfoon

a. Zet aan met de microfoonknop (3)
b. Selecteer vocale track en pas volumes aan (2)

5. Gebruik van het Docking Station

Gebruik van het Docking Station

a. Pas microfooneffecten aan (3, 4)
b. Pas het muziekniveau aan (2)

Vond je deze uitleg behulpzaam?

icn Comment black

Laat een reactie achter

Log in om een reactie achter te laten.



Vond je geen antwoord op je vraag in het Helpcentrum? Neem contact op met ons team om de vraag te stellen.